Aydınlatma Metni

TEKNOPAK PLASTİK AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ

ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİ

 

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“Kanun”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla, aşağıda bilgileri bulunan Teknopak Plastik San ve Tic. Ltd. Şti. (“Teknopak Plastik) tarafından hazırlanmıştır.

MERSİS Numarası: 0836042830500010
Adresi: Kınık OSB, Vali Kutlu Aktaş Cad. NO:3 Kınık/ İZMİR
Telefon: 2326313216        Faks: 2326320512     E-mail: ik@bergamaplastik.com

 

Teknopak Plastik, çalışan aday/stajyer/öğrencilere ait: Ad, soyad, T.C. kimlik no, cinsiyet bilgisi, cep/telefon numarası, özgeçmiş bilgileri, mesleği, çalışılan son şirket bilgileri, referans, imza, diploma bilgileri, gidilen kurslar, meslek içi eğitim bilgileri, sertifikalar, askerlik bilgileri, medeni hali, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleri, sürücü belgesi bilgileri ile kamera kayıtları verilerini; çalışan adaylarının başvuru ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, fiziksel mekân güvenliğinin temini amacıyla işlemektedir.

Söz konusu kişisel veriler, Kanunun 5. maddesinde belirtilen “sözleşmenin kurulması ve ifası için gerekli olması, açık rızanın alınması, veri sorumlusu meşru menfaati” hukuki sebebine dayanarak işe alım ve yerleştirme işlemlerinde sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda elde edilmekte, tamamen veya kısmen otomatik yolla işlenmekte olup, gerekli her türlü teknik ve idari tedbirler alınarak korunmaktadır. Açık rızanın geri alınması halinde, veri işleme faaliyeti durdurulmaktadır.

Yukarıda belirlenen amaçlarla, gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişileri, yetkili kamu kurum ve kuruluşları, yönetim kurulu üyeleri ile paylaşabilmektedir.

Kanunun “İlgili kişinin hakları”nı düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, ayrıntısını www.bergamaplastik.comadresinde bulunan Teknopak Plastik Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasında düzenlendiği şekilde, Başvuru Formunu Teknopak Plastik’e ileterek yapabilir.

                                                                                   Teknopak Plastik San ve Tic. Ltd. Şti.

 

AYDINLANMA BEYANI

Yukarıda açıklanan tüm hususlarda tarafıma gerekli aydınlatma yapıldığını, Teknopak Plastik Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasını okuduğumu ve anladığımı, 6698 sayılı Kanunun 11. maddesi kapsamındaki haklarımı bildiğimi beyan ederim.

 

Veri Sahibi Adı Soyadı  :………………………………..                     T.C. Kimlik No: ……………………………..

Tarih           :…./…../………..                                                                             İmza

 

AÇIK RIZA BEYANIM

Veri sorumlusunun sözleşmenin kurulması ve ifası için gerekli olması, açık rızanın alınması, veri sorumlusu meşru menfaatinden kaynaklanan nedenlerle sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda toplanan kişisel verilerimin işleme amacı ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü işlenmesine;

 

Açık Rızam ile Kabul Ediyorum                                     Kabul Etmiyorum

 

Veri Sahibi Adı Soyadı  :………………………………..                   T.C. Kimlik No: ……………………………..

Tarih           :…./…../………..                                                                          İmza